Bogdan Chitic

7-dGala „Heroes”, din cadrul circuitului „Colosseum Tournament”, cel mai aşteptat eveniment al anului 2017, se va desfăşura, în această seară, pe Stadionul „Ilie Oană”. Gala de kickbox şi MMA va începe în jurul orei 20:00 şi urmează să-i aibă în prim plan pe câţiva dintre cei mai cunoscuţi luptători români ai momentului, eroul local Amansio Paraschiv, Cristian Milea şi Andrei Stoica. Alături de aceştia, în ring vor urca alţi sportivi de top din ţară, dar şi din străinătate, din ţări precum Olanda, Slovacia sau Republica Moldova.
Organizatorii acestui eveniment au pregătit un veritabil spectacol de sunet şi lumini, seara urmând să fie deschisă de un mega-concert al trupei Paraziţii, care va debuta în jurul orei 19:00.
Aproximativ 3.000 de bilete au fost vândute, până ieri, pentru gala explozivă din această seară, majoritatea spectatorilor ploieşteni care şi-au achiziţionat deja tichetele de acces urmând să sosească la stadion direct de la meciul Petrolului, de la Răcari, din manşa tur a barajului de promovare în Liga a III-a. De altfel, partida de fotbal dintre Dentaş Tărtăşeşti şi Petrolul Ploieşti va putea fi urmărită, cu începere de la ora 18:00, pe cele două tabele ale Stadionului „Ilie Oană”.