Pippa Middleton, sora mai mică a Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit sâmbătă cu milionarul James Matthews într-o ceremonie aproape regală, la care au participat membri ai familiei regale britanice, dar şi personalităţi din lumea mondenă. Pippa Middleton a strălucit de fericire părăsind biserica unde a avut loc ceremonia, în calitate de femeie căsătorită, la braţul soţului său, James Matthews. Pippa Middleton, în vârstă de 33 de ani, sora cea mică a Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit cu milionarul James Matthews , în vârstă de 41 de ani, la biserica St. Mark’s din Englefield, Berkshire. Aceasta a fost considerată nunta anului în Regatul Britanic. Un colţ provincial din Berkshire s-a transformat într-un eveniment social major cu ocazia ceremoniei de nuntă a mirelui şi miresei, care şi-au făcut jurămintele în faţa Ducelui şi a Ducesei de Cambridge, a Prinţului Harry şi a fostului campion de tenis la Wimbledon, Roger Federer. Au existat reguli stricte de securitate în orăşelul unde a avut loc nunta. Pippa a radiat de bucurie de când a ieşit din maşina Jaguar decapotabilă, purtând o rochie de mireasă a creatorului britanic Giles Deacon, creată pentru a da impresia că nu are cusături. Inelul de logodnă al Pippei Middleton ar costa, potrivit unor surse, 250.000 de lire – aproape de 10 ori mai scump decât bugetul unei nunţi obişnuite în Marea Britanie.
Kate Middleton a fost extrem de grijulie faţă de sora sa mai mică, fiindu-i alături la fiecare pas pentru buna desfăşurare a lucrurilor. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie culoarea piersicii marca Alexander McQueen, o pălărie creaţia Jane Taylor şi cercei Kiki McDonough. Fanii familiei regale britanice au fost înveseliţi de faptul că Prinţul George şi Prinţesa Charlotte alături de alţi cavaleri de onoare şi domnişoare de onoare au sosit la nuntă în maşini clasice.
Prinţul George şi Prinţesa Charlotte au fost îmbrăcaţi în haine create de retailerul spaniol Pepa and Co, toţi ochii fiind aţintiţi asupra celor doi mici moştenitori. Aceasta a fost prima nuntă la care au participat Charlotte şi George. Pentru micile domnişoare de onoare, Pippa a ales rochiţe de culoare crem cu mâneci bufante şi panglici de culoare roz pal în jurul taliilor, asortate cu coroniţe de flori gingaşe, în timp ce micii cavaleri de onoare au purtat pantaloni aurii şi cămăşi de culoare crem cu gulere în stil Peter Pan şi şosete albe. După ceremonie, mirii şi oaspeţii au sărbătorit într-o marchiză de sticlă, construită pe proprietatea familiei Middleton.