Fotbalist decedat în accident de muncă!

Un jucător al echipei CS Brazi 2 – Robert Adrian Anghel – a trecut în nefiinţă la doar 22 de ani în urma unui tragic eveniment petrecut zilele trecute la Târgu Jiu!
Acesta – angajat la o firmă care se ocupa de tăierea şi toaletarea copacilor – a fost surprins de trunchiul unui arbore masiv, pe care colegii săi îl tăiau în parcul atât de cunoscut din Târgu Jiu, care găzduieşte operele lui Constantin Brâncuşi! Lovit de copac, Robert Anghel a intrat imediat în comă şi, din păcate, a decedat înainte de a ajunge la Spitalul din Târgu Jiu!

R AOriginar din Boldeşti Grădiştea, acesta a debutat în fotbal pentru echipa din localitatea natală, apoi, după ce s-a mutat în Ploieşti, din vara lui 2016, a jucat pentru CS Brazi 2, unde a ajuns la insistenţele prietenului său, Gabriel Gruia – arbitru în lotul judeţean, care a ajutat la înfiinţarea celei de-a doua echipe a Braziului.
De altfel, cei doi buni prieteni, Gruia şi Anghel, nu lipseau, atunci când se putea, de la meciurile Petrolului, amândoi fiind suporteri ai echipei fanion.
La acest sfârşit de săptămână, la meciurile echipelor din Brazi s-a decis ţinerea unui moment de reculegere în memoria celui dispărut dintre noi într-un mod atât de tragic.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!