La ce număr de telefon pot afla informații privind drepturile consumatorului ?

“Aș dori să știu la ce număr de telefon pot suna pentru a afla informații privind drepturile consumatorului și pentru a afla cum să formulez o reclamație, dacă eu consider că am fost înșelat în calitate de consumator”.
Paul Ionescu, Câmpina
*  *  *

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului poate fi sesizată la numărul de telefon 021/9551, care este apelabil din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, cu tarif normal în reţeaua Romtelecom. Consumatorii pot obţine informaţii despre modul în care pot depune o reclamaţie sau o sesizare ori pot reclama încălcarea drepturilor consumatorului sunând la acest număr. Sesizări puteți adresa și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova: Str. Industriei nr. 111, Ploiești, telefon: 0244/576.436, fax: 0244/576.643, e-mail: prahova@anpc.ro.


Dragi cititori, acest spaţiu de pagină vă aparţine. Aici îşi vor găsi loc punctele dumneavoastră de vedere în legătură cu ceea ce vă frământă, vă nemulţumeşte, vă îngrijorează, aţi dori schimbat sau credeţi că merită apreciat.