Seria proceselor pierdute de către Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, care s-ar putea concretiza cu pagube importante în bugetul oraşului, pentru că majoritatea recursurilor au fost „netimbrate”, luru care ar trebui să dea de gândit, va duce la un nou blocaj în sportul „bugetar” ploieştean şi aşa, …dus pe „Apa Sâmbetei” în mandatele de succes ale ultimilor directori „numiţi”.
Nu comentăm strategiile falimentare, faptul că Municipiul Ploieşti este aproape dipărut din sportul de performanţă, doar voleiul „privat” fiind cel care mai ne mai ţine pe hartă, dar, în cazul care se vor achita litigiile pierdute, se pune o întrebare … simplă!
Dacă tot se plătesc sportivi şi sportive – care au denunţat contractele – cu sume foarte mari, în urma deciziilor din instanţele civile, de ce nu s-a „gândit” nimeni că, mai bine, se negocia cu aceştia continuarea activităţii la CSM, în anumite condiţii, mai „convenabile” pentru club, şi rămâneam şi cu echipe în competiţiile de handbal sau baschet?! Aşa, nu avem nici sport, nici bani!