• Frumuseţe, sănătate, farmec – toate acestea le pot găsi prahovenii preocupaţi de calitatea produselor pe care le cumpără în primul magazin deschis în oraş de o societate certificată în producţia românească de cosmetice. Cu siguranţă brandul Farmec este cunoscut de multe generaţii de români şi la fel rezultatele-devenite aproape legendare în zeci de ţări ale lumii- ale medicului şi cercetătorului Ana Aslan, cea de numele căreia se leagă descoperirea Gerovitalului, considerat un leac antiîmbătrânire.
În noul magazin, abia deschis în Centrul comercial AFI Ploieşti, chiar sub numele
Gerovital, prahovenii pot regăsi acum, direct de la producător, produsele pe care le folosesc pentru îngrijirea părului, a pielii şi a tenului, recunoscute inclusiv la nivel internaţional, sau pot descoperi altele, din gamele Gerovital şi Aslavital, benefice pentru frumuseţea şi sănătatea lor. În acelaşi timp, până pe 7 mai, cumpărătorii pot obţine reduceri de 20 la sută la orice achiziţie făcută .Mai mult decât atât, cei interesaţi pot beneficia gratuit, în orice zi ( pe termen nedeterminat), de teste de dermoanaliză a tenului şi sfaturi din partea specialiştilor firmei. Dermonaliza durează, potrivit precizărilor incluse într-un comunicat primit la redacţie, aproximativ 5 minute şi ajută la stabilirea tipurilor de ten, prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de deshidratare, elasticitate, nivelul de sebum şi gradul de pigmentare al pielii. De notat, de exemplu, că produsele din gama Aslavital au la bază argilă pură, sută la sută românească, provenită din Munţii Pădurea Craiului.
• Cancerul de colon devine o boală din ce în ce mai răspândită, cauzată în principal de antibiotice care, luate pe termen lung, au un impact semnificativ în corp. Unul dintre riscurile la care te supui este faptul că acestea au ca efect eliminarea bacteriilor din colon. Însă, odată cu bacteriile care cauzează infecţia, sunt înlăturate şi altele care sunt benefice organismului. În 2014, cercetătorii au realizat studii care arată clar legătura dintre riscul mare de a face cancer de colon şi administrarea de antibiotice. Totodată, studii anterioare au arătat că persoanele cu o diversitate mică a bacteriilor din colon sunt predispuse la această boală. Modificarea microbiomului, care este un ecosistem de microbi şi bacterii în tractul nostru intestinal, reduce rezistenţa la bacterii, fapt care duce la dezvoltarea formaţiunilor precanceroase ale colonului, potrivit Divahair.