Videoclipul piesei „Yodel It”, care va reprezenta România la Eurovision, a fost realizat recent în Cluj. Filmările au avut loc în Parcul Naţional, Piaţa Unirii şi la Teatrul Naţional. Ilinca şi Alex Florea, interpreții melodiei, susţin în această perioadă un turneu de promovare în Europa. Pe 2 aprilie, cei doi au cântat la Londra, pe 8 aprilie, ei vor urca pe scena Melkweg din Amsterdam, iar o săptămână mai târziu, pe 15 aprilie, vor cânta la Eurovision Pre-Party ce se va ţine în Spania. Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 şi 11 mai şi finala pe 13 mai. Reprezentanţii României vor concura în cadrul celei de-a doua semifinale, pe poziția a șasea. Alături de România, în competiţie s-au mai înscris 42 de ţări.

La Ploiești, Gală de Operetă și Musical

La Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești se va desfășura, pe 9 aprilie, de la ora 18.00, Gala de Operetă și Musical susținută de artiști ai Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București. Arii și duete de operetă, canţonete şi pagini celebre de musical vor fi interpretate de soliştii şi orchestra teatrului amintit. “Contesa Mariţa”, “Văduva veselă”, “Valurile Dunării”, “Lăsaţi-mă să cânt” sunt doar câteva exemple de operete româneşti şi internaţionale scrise de compozitori celebri ca Emmerich Kálmán, Franz Lehár, Iosif Ivanovici sau Gherase Dendrino pe care publicul le va putea asculta. Prețurile biletelor sunt următoarele: la categoria I – 45 de lei, la categoria a II-a – 35 de lei, la categoria
a III-a -25 lei.

 

Gafa anului de la Oscar, ironizată

Este cea mai facilă glumă a anului, dar organizatorii premiilor Academiei de muzică country (ACM Awards) nu au ezitat să recurgă la ea. În timpul show-ului de decernare, David Copperfield și Nancy O’Dell au anunțat duminică seară că premiul pentru Cântecul anului merge la… Emma Stone, din „La La Land”, relatează The Wrap. Înainte de a citi numele de pe plic, Copperfield s-a uitat la public și a spus că câștigătorul este… Emma Stone din „La La Land”. Pentru a face ca gluma să fie una completă, organizatorii au tipărit și un plic special cu numele lui Emma Stone pe el, pe care Copperfield l-a arătat la cameră. Gluma a fost primită cu urale de public. După aceea, David Copperfield și Nancy O’Dell au folosit puțină magie pentru a scoate plicul adevărat. Premiul a mers în cele din urmă la Thomas Rhett, care a câștigat la categoria „Cântecul anului” pentru hitul său „Die a Happy Man”. În ciuda faptului că momentul său de glorie a fost puțin umbrit, el a râs la această glumă. La premiile Oscar din acest an, prezentatorii Warren Beatty și Faye Dunaway au primit plicul greșit pentru categoria „Cel mai bun film”.