Pe 1 Martie, doamnele și domnișoarele din Bușteni au avut parte de mai multe surprize plăcute, oferite de autoritățile locale. Nae Savel, viceprimarul cu atribuții de primar al acestui oraș, a înmânat flori și mărțișoare doamnelor și domnișoarelor care au trecut prin fața sediului Primăriei Bușteni, iar Centrul Cultural „Aurel Stroe” din localitate a găzduit un savuros spectacol de umor, muzică și poezie, oferit reprezentantelor sexului frumos de Primărie.
Evenimentul, desfășurat sub denumirea ”Doamnă, cu drag, un mărțișor”, a fost susținut de Grupul Vouă, care pe 8 Martie 2017 împlinește 35 de ani de la înființare. La sfârşitul spectacolului, viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Bușteni, Nae Savel, a oferit câte o floare tuturor doamnelor prezente în sală.
”Spectacolul a fost pentru noi exact ca o zi însorită de primăvară, pentru că publicul prezent a reacționat neașteptat. Doamnele și domnișoarele au râs, au ascultat momentele de muzică și poezie, într-o atmosferă de teatru. Primul spectacol din acest an, ocazionat și de împlinirea a 35 de ani de la înființarea Grupului «Vouă», ne-a făcut să ne simțim foarte tineri… la suflet!”, a declarat Adrian Fetecău, liderul trupei umoristice ”Vouă”, la finalul spectacolului.