Aşa cum ziarul “Prahova” v-a informat , săptămâna trecută, baschetblistul Cătălin Burlacu a câştigat o sumă importantă, de aproximativ 200.000 de dolari, în urma procesului intentat Clubului Sportiv Municipal, litigiu în care Judecătoria Prahova s-a pronunţat favorabil sportivului, care a denunţat contractual, nerespectat de către CSM.
Ieri, clubul municipalităţii a ţinut să “încerce” un punct de vedere privind acest proces pierdut (doar încă unul, dintr-o “serie” de zeci de astfel de litigii, în care este “Bun de plată”) şi a anunţat că: “sentinţa dată de Tribunalul Prahova în dosar nu este definitivă; considerăm că CSM nu are obligaţia să plătească suma în cauză în condiţiile în care echipa de baschet masculin s-a retras, din raţiuni financiare, din ediţia 2016-2017 a Ligii Naţionale; instituţia noastră intenţionează să depună, în termenul legal, o cerere în anulare împotriva ordonanţei de plată emise de către Tribunalul Prahova” – se spune în comunicatul CSM-ului.
Şi, totuşi, poate ne răspunde domnul director al CSM Ploieşti şi la întrebarea următoare: pe contractual lui Burlacu mai exista, cumva, “după o virgulă”, scris şi că plata se face “în limita bugetului”? Sau, “cineva” a făcut… economie de cuvinte? Rămâne de văzut care va fi deznodământul final!