Petre Apostol

Secţia de ciclism de la CS Petrolul Ploieşti, de care se ocupă antrenorul Constantin Ciocan, a început sezonul promiţător, multiplul campion naţional de juniori Ionuţ Andrei participând la un concurs cu participare internaţională, în Ungaria.
Sportivul din Albeşti-Muru a fost prezent la ediţia cu numărul 14 a Memorialului „Sajó Péter ”, desfăşurat la Szekszárd, la care au mai concurat ciclişti din Ungaria şi Serbia, dar şi de la alte cluburi din România.
Întrecerea a constat într-un circuit de 12 tururi, pe distanţa de 14,4 kilometri, iar Ionuţ Andrei a concurat la categoria U19, fiind născut în 2001. Ciclistul de la CS Petrolul a obţinut victoria în clasamentul pe puncte, acumulând 13 puncte în urma celor patru sprinturi programate, devansându-i, pe podium, pe Martin Chren (CK Olympik Trnava) – 10 p, respectiv Zvonimir Zadro (BK Sokol Vinkovci) – 9 p.
Viteza medie orară a fost de 45,998 km/h, iar ca timp sportivul prahovean a sosit al cincilea.
Următoarea cursă pentru reprezentanţii secţiei de ciclism de la CS Petrolul va avea loc chiar în Prahova, la finalul săptămânii viitoare, când, pe 9 aprilie, este programată deschiderea circuitului de curse pe şosea Road Grand Tour, organizat de Asociaţia Judeţeană de Ciclism. Concursul este organizat în jurul oraşului Boldeşti-Scăeni.