Termenul promis acum câteva săptămâni reprezentanţilor clubului Petrolul 52, anume „şedinţa din februarie”, pentru a se vota acordarea mărcilor „Petrolul” către actuala entitate sportivă, este „ca şi dus”, astfel că nu se prefigurează rezolvarea situaţiei, nici de această dată.
Între timp, se lucrează la evaluarea acestora, totul părând că este „din filme diferite”, adică o „direcţie politică” promite rezolvarea situaţiei, fără a face nimic concret, iar cealaltă se „îmbracă” în… pretexte legale, niciuna nefiind favorabilă rezolvării rapide a unei situaţii care trenează de jumătate de an, totuşi!
Iar Petrolul „riscă” să înceapă meciurile oficiale din 2017 tot fără a avea „scutul, palmaresul”, situaţia fiind una anormală!
Până atunci, mai trece un termen promis – cel de pe 15 februarie, cum, probabil că vor mai trece câteva, fără ca fostele glorii ploieştene implicate în acest proiect (care nu vrea bani publici), jucătorii şi suporterul ploieştean, care „umblă pe câmpuri” pentru dragostea lor galben-albastră să merite asemenea tratament!