Petre Apostol

Sezonul din Campionatul Naţional de Popice la categoria U23, feminin, s-a reluat la finalul săptămânii trecute, echipa Conpet Petrolul Ploieşti evoluând în deplasare, la Târgu Mureş. Fetele antrenate de Mihaela Lixandru au jucat pe terenul echipei Electromureş, în prima etapă din cadrul returului competiţiei, încercând să se revanşeze pentru înfrângerea suferită în debutul campionatului, în toamna anului trecut.
Jucătoarele ploieştene, însă, nu au reuşit nici de această dată să obţină victoria, cedând cu scorul de 2950 – 3134 la popice doborâte.
Cea mai bună evoluţie din tabăra prahoveană a înregistrat-o Alice Vasile, cu 545 popice doborâte, în vreme ce doar încă două sportive ploieştene au mai reuşit să depăşească 500 de popice doborâte, anume Loredana Vişan, cu 528, respectiv Letiţia Ştefania Mihai, cu 513. Pentru Conpet Petrolul au mai jucat Ana Livia Costache, Amalia Voicea – amândouă cu câte 459 popice doborâte – şi Delia Marin – cu 446 popice doborâte.
Echipa ploieşteană are programat următorul meci sâmbăta viitoare, pe 18 februarie, în sala clubului Conpet, cu Rapid Bucureşti, formaţie care se pregăteşte şi joacă, de asemenea, la Ploieşti, din lipsa unei arene în Capitală.