F. T.

Criminaliștii prahoveni, coordonați de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, îl căutau, ieri, pe un individ – se pare din București – care și-a omorât concubina, o ploieșteancă în vârstă de 36 de ani.
Crima a avut loc într-un apartament din Cartierul Mihai Bravu, în apropiere de magazinul Lidl. Victima ar fi fost omorâtă chiar în prezența unuia dintre fiii săi, un minor în vârstă de 11 ani ! Nu se știe în ce împrejurări – potrivit unor surse, băiatul ar fi încercat să sară în ajutorul mamei! – și copilul a fost rănit în zona umărului drept cu același cuțit cu care criminalul și-a înjunghiat victima. După cum ne-a precizat medicul Daniel Nicolae, directorul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova, minorul a fost preluat de o Salvare și transportat la Spitalul de Pediatrie, apelul la SAJ fiind înregistrat, ieri dimineaţă, la ora 5,17. Băiatul nu a fost găsit la locul crimei, ci la o altă adresă, unde fugise de frică.
Surse apropiate anchetei ne-au precizat că motivul crimei ar fi fost gelozia, dat fiind faptul că victima ar mai fi avut relații cu un alt bărbat, lucru pe care concubinul femeii nu l-a acceptat.
La ora închiderii ediției tipărite a ziarului nostru, criminalul încă nu fusese găsit, dar reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova ne-au confirmat că în cauză a fost deschis dosar penal pentru omor.