La capătul mai multor săptămâni de pregătire, inclusiv cu câte un mini-cantonament centralizat efectuat de echipele prahovene din Liga a III-a, Astra 2 şi Petrolistul Boldeşti şi-au programat ultimele partide amicale. Cu menţiunea că „satelitul” prim-divizionarei a antamat chiar două jocuri de verificare, vineri jucând „pe pământ” cu Petrolul Băicoi, iar sâmbătă, pe sintetic, cu Flacăra Moreni, antrenorul Marius Măldărăşanu dorind să acorde câte 90 de minute efective în teren cât mai multor jucători, înaintea meciului cu Viitorul II, programat vineri.
Contra Petrolului Băicoi, Astra s-a impus cu 3-1, Dragoş Gheorghe, Marius Şumudică jr. şi Balaure marcând pentru ploieşteni, respectiv Cristian Dumitrache în contul celor de la Băicoi. În poarta celor din Băicoi, la meciul jucat pe terenul din „9 Mai”, a stat al treilea portar al „satelitului” – Pandelescu.
O zi mai târziu, Flacăra Moreni a învins cu 4-1, la Ploieşti, după 3-0 la pauză pentru dâmboviţeni, golul Astrei fiind marcat de Mihăilă, în timp ce pentru Flacăra golurile formaţiei pregătite de Gabi Paraschiv au fost marcate de Laurenţiu Plăcintă (2), Marius Ene şi Alexandru Costache, „satelitul” folosind cu preponderenţă jucătorii care nu au evoluat vineri.
Oricum, trebuie menţionat că a fost primul joc pierdut de echipa lui Marius Măldărăşnu în această perioadă de pregătiri!

Boldeştiul – egal la Aninoasa

Tot sâmbătă, Petrolistul Boldeşti a jucat, de asemenea, ultimul amical înainte de reluarea returului, echipa lui Marian Ilie remizând, scor 1-1, la Aninoasa, contra divizionarei C dâmboviţene. Golul prahovenilor a fost marcat de Micu, într-un joc în care „Boldeştina” a contat pe Vanghelie – Lişiţă, M. Tudor, Ionescu, Zecheru – Paraschivoiu, Micu – Zamfir, Puchea, M. Cristian – M. Ene, pe parcursul partidei fiind utilizaţi şi D. Badea, M. Gheorghe, Ilie Ioniţă şi Cernat.