F. T.

Șirul accidentelor grave de pe șoselele din Prahova, soldate cu morți și răniți, parcă nu se mai termină.
Ieri, de exemplu, un tânăr în vârstă de 21 de ani și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a intrat într-un gard metalic, accidentul având loc pe DJ 234, pe raza localității Cerașu.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, în autoturism se aflau trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani. Nu se știe exact din ce cauză șoferul a pierut controlul volanului, iar mașina s-a izbit violent de un gard. În urma impactului, în afară de tânărul decedat – care este din Cerașu – ceilalți doi, între care şi şoferul, au suferit multiple traumatisme, fiind transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.
Tot ieri dimineață, la Bărcănești, a avut loc un alt accident rutier grav, în care au fost implicate patru autoturisme. În urma carambolului, două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.
Se pare că accidentul a avut loc ca urmare a neatenției unuia dintre șoferi care ar fi efectuat o întoarcere fără să se asigure.