Marian Dună (49 ani) a fost cooptat în staff-ul echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, ca antrenor secund, a anunțat site-ul oficial al clubului din Bănie.
”Mă bucur că am ajuns la Universitatea Craiova, un brand al fotbalului românesc, o echipă care își propune să facă performanță la cel mai înalt nivel. Mă bucur de asemenea că lucrez cu nea Gigi Mulțescu, pentru mine este extraordinar. Îmi place foarte mult echipa, una ofensivă, cu mulți tineri de perspectivă, iar unii dintre ei sunt chiar certitudini și trebuie luați în seamă la naționala României. Vom munci toți împreună pentru a duce Universitatea Craiova cât mai sus în clasament”, a declarat Dună. În acest sezon, Dună a fost antrenorul secund al lui Emil Ursu la Concordia Chiajna. În acest sezon, Mulțescu i-a avut până acum secunzi pe Daniel Timofte și pe Cătălin Mulțescu (antrenor cu portarii).
Dună a evoluat ca atacant și a petrecut cea mai mare parte a carierei la Progresul/FC Național, dar a mai evoluat și la CD Logrones, Astra Ploiești etc. Ca antrenor, Marin Dună le-a pregătit pe Progresul, Dacia Mioveni, Prefab Modelul, Victoria Brănești, Unirea Slobozia, CS Ștefănești și Voința Sibiu.
Universitatea s-a despărțit, de comun acord de mijlocașul dreapta Olivian Surugiu. Acesta fusese promovat în primăvara anului trecut la prima echipă și a jucat șase meciuri în actuala stagiune, înscriind un gol, în Cupa României, contra echipei Dacia Unirea Brăila.
”A fost un sentiment minunat să îmbrac tricoul echipei la care am crescut și pe care o iubesc! Îmi pare rău că nu am putut să fac mai mult pentru această echipă și pentru acești suporteri minunați! Le țin pumnii foștilor colegi și le doresc baftă și multă sănătate! Nu în ultimul rând le mulțumesc celor pe care îi consider cei mai frumoși și mai pasionali suporteri din țară! Cât cerul este albastru, suntem deasupra tuturor! Forza Știința!”, a scris Surugiu pe pagina sa de Facebook.