•  Avortul este soluţia de urgenţă pentru o sarcină cu probleme sau nedorită. Se poate face la orice clinică de ginecologie, în condiţiile în care sarcina nu a trecut de 12 săptămâni, iar costurile diferă de la o clinică la alta şi de tipul de întrerupere de sarcină. Preţurile au crescut în comparaţie cu anii trecuţi, iar o întrerupere de sarcină la cerere poate poate depăşi 1.000 lei, în funcţie de clinica aleasă, potrivit Unica.
  •  Indienii numesc iasomia „regina florilor” şi în toată lumea este apreciată pentru frumuseţea şi parfumul ei. Iasomia nu este doar o floare decorativă, ci şi una cu multe virtuţi terapeutice. Florile uscate de iasomie sunt folosite în aromarea ceaiurilor, băuturilor carbogazoase, iar uleiul esenţial este valoros în aromaterapie şi medicina naturistă, precum şi în industria de parfumuri şi produse cosmetice. E de asemenea un remediu care alungă epuizarea, potrivit Click.
  •  Atunci când este supus unor temperaturi extreme corpul nostru da alarma şi încearcă să se apere de agresiune. În interior se dă o luptă pentru protejarea organelor vitale, iar fiecare muşchi, vas de sânge sau nerv contribuie la supravieţuirea complexului organism uman. Corpul nostru reuşeşte să menţină constant temperatura de 37 de grade Celsius, însă în caz de ger primul care reacţionează este creierul. „Creierul este foarte sensibil la frig. Scăderea temperaturii centrale duce automat la scăderea activităţii creierului, până la un moment în care chiar se produce pierderea stării de conştientă şi trecerea într-o stare vegetativă. Lucrul ăsta afectează toate celelalte organe şi aparate”, a declarat Cristian Grasu, medic ambulanţă, citat de către doctorulzilei.ro.