După ani buni în care totul a fost lăsat “la voia întâmplării”, când vine vorba despre activitatea sportivă de pe Hipodromul Ploieşti şi chiar din partea autorităţii locale, care s-a trezit cu un edificiu nou-nouţ, fără “mecanism de funcţionare”, pe toată perioada în care a fost “şantier” în Bariera Bucureşti, toată lumea… dormind liniştită, acum s-a intrat în „febră” !
Noua comisie a Primăriei Ploieşti, constituită pe 13 ianuarie, s-a întrunit prima dată ieri, pentru găsirea unor soluţii legale privind desfăşurarea curselor de trap şi galop omologate, apariţia unui jurist specilizat şi specialist în sport – Bogdan Filcea, făcând ca lucrurile să se mişte într-o direcţie “normală”, şi să nu se mai… bântuie, pe piste greşite (altele decât pista Hipodromului, care, oricum, e plină de pietre).
A apărut în “ecuaţie” şi preşedintele Federaţiei Ecvestre Române, dar şi reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale pentru Zootehnie, ai Regiei Naţionale a Pădurilor, din partea Serviciului Achiziţii Publice al Primăriei Ploieşti şi câte un trimis din partea serviciilor economic şi juridic ale CSM Ploieşti, concluzia fiind că este “mult de muncă”! Bine, măcar, că se lucrează în fiecare joi!