Marcel Marin

Aflată la egalitate de puncte în clasament cu Petrolul 52, de care o desparte o diferenţă de un gol, la golaveraj, CS Blejoi a efectuat, marţi seară, primul antrenamnet din 2017. Beneficiind de avantajul că are la dispoziţie o sală de sport, la fel ca şi CS Păuleşti, fotbaliştii din Blejoi au putut să se antreneze fără probleme, sub comanda lui Răzvan Vlad răspunzând prezent majoritatea jucătorilor din lot. Excepţie au făcut Valentin Iordache şi Irinel Dumitru, care au fost învoiţi, acuzând o răceală, în timp ce, la capitolul achiziţii, Sebastian Petre a fost prima noutate confirmată. Formaţia din Blejoi va efectua şi un cantonament centralizat, în perioada 6-12 februarie, pe plan local.

Cornu îl schimbă pe Stroescu cu Panaite

Marian Dima

Una dintre formaţiile cu pretenţii din Liga A Prahova – CS Cornu – va merge pe mâna unui cuplu tehnic format din Nicolae Vereu şi Ionuţ Pârvan (acesta din urmă antrenor-jucător) pentru retur, după ce Mihai Dinu a ales să antreneze o perioadă în Palestina.
Primele mutări de jucători care se prefigurează la echipa din Cornu sunt legate de capitolul portari, unde Teo Stroescu (titular în tur), vrea să revină la CS Băneşti – echipă cu o campanie de achiziţii foarte bună în această iarnă. În schimb, echipa Cornu a demarat discuţiile cu Aurel Panaite (ex Petrolul, CSO Plopeni, Flacăra Moreni), pentru a nu fi surprinsă “descoperită” de eventuala plecare a lui Stroescu.

Aristan – prima achiziţie a Plopeniului

Şi CSO Plopeni vrea să arate, în retur, o prestaţie superioară, pe cât posibil, prima mişcare pe piaţa transferurirlor făcută de echipa pregătită de Daniel Dumitrache fiind revenirea lui Valeriu Aristan. Fost jucător la Plopeni inclusiv în “vremurile bune”, când a jucat pentru Metalul, în eşalonul secund, Aristan a evoluat în ultima perioadă la echipe cu o cotă inferioară, gen Unirea Cocorăştii Colţ sau Petrolul 95.