Marian Dima

„Satelitul” prim-divizionarei Astra efectuează cantonamentul centralizat la stadionul din cartierul „9 Mai” al Ploieştiului, elevii lui Marius Măldărăşanu având parte de o săptămână de pregătire, cu câte două antrenamente pe zi.
La finalul acestui stagiu, sâmbătă, de la ora 12,00, formaţia ploieşteană de Liga a III-a se va deplasa la Buzău, pentru un joc amical cu liderul detaşat al Ligii a IV-a din judeţul vecin (Metalul Buzău – echipă cu 15 victorii din tot atâtea meciuri disputate în tur), joc programat pe terenul sintetic din imediata apropiere a stadionului „Gloria”.

Tudorie – cantonament ratat din cauza vărsatului

8-dFormaţia de Liga a III-a Petrolistul Boldeşti a început, de ieri, stagiul de pregătire de la Casa Seciu. Cantonamentul, care va dura până pe 1 februarie, a început, deocamdată, fără unul dintre jucătorii titulari din tur, Alexandru Tudorie (în foto), cel care este bolnav de … vărsat, astfel că stă deocamdată acasă „în carantină”. În schimb, sub comanda lui Marian Ilie se află şi noii veniţi Zecheru şi Paraschivoiu, dar şi Darius Badea – cel care a lipsit la reunire din cauza unor probleme la serviciu, plus Dănuţ Lişiţă – unul dintre jucătorii de perspectivă ai „Boldeştinei”, dar care a abandonat o perioadă activitatea fotbalistică, fiind plecat în Anglia, la muncă, şi care a revenit acum în efectivul Petrolistului.

Tavi Grigore mai aşteaptă jucători noi

Petrolul 52 a avut o campanie bună de achiziţii, până acum, însă incertitudinea privind dreptul de a-i folosi pe Nini Popescu şi George Ghiţă (care au de plătit amenzi substanţiale după episodul „pariuri – Gloria Buzău) îl face pe Octavian Grigore să mai caute soluţii. „Iau în calcul faptul că nu vor primi dreptul de a juca, până nu achită toţi banii, astfel că trebuie să fim pregătiţi. Chiar săptămâna aceasta vor mai veni doi jucători, recomandaţi de Augustin Călin (n.n. – fostul jucător al Stelei are o firmă de impresariat, în Bucureşti), să-i vedem. Cu Ghiţă şi Nini Popescu consider campania de transferuri aproape încheiată, fără ei, nu încă” – spune Grigore.