F. T.

În cursul anului trecut, reprezentanții instituției de la nivel central și teritorial au soluționat aproximativ 300.000 de petiții ale cetățenilor, consiliind, de asemenea, 170.000 de persoane, potrivit unui comunicat al Poliției Române.
“Poliția Română, ca serviciu public în folosul comunității, a continuat, în cursul anului 2016, să acorde o atenție deosebită soluţionării cu rapiditate a problemelor cetăţenilor, context în care la nivelul instituției au fost înregistrate cu 2.163 mai multe petiții comparativ cu anul 2015, lucru ce confirmă faptul că suntem partener de încredere al comunităţii în soluţionarea problemelor cu care se confruntă cetăţeanul“.
De asemenea, la ghișeele de relații cu publicul au fost îndrumate/consiliate mai multe persoane în comparație cu anul precedent, iar 24.000 de cetăţeni au fost primiţi în audienţă de către polițiștii cu funcții de conducere.
“Ca răsplată a soluţionării rapide și cu profesionalism a problemelor cetăţenilor, polițiștii au primit aproape o mie de scrisori de mulţumire din partea cetățenilor”, se precizează într-un comunicat al instituției.