Logic şi normal, din multe puncte de vedere, anunţul de angajare a unei firme de evaluare, care să “pună preţ” pe mărcile SC FC Petrolul SA – 6 la număr, nu a găsit un doritor, care să ia cei peste 20.000 de ron de la Primărie, pentru a duce la bun sfârşit această lucrare. Sau… “lucrătură”!
În consecinţă, nu vom avea prea curând licitaţie pentru a vedea la cine ajung mărcile Petrolul, Petrolul 52, Petrolul 95, etc, iar Primăria ar trebui să ia o decizie în acest sens, să facă ceva, pentru că este un non-sens să păstrezi aceste mărci, când nu ai activitate fotbalistică!
Desigur, nu vrem să credem că se va găsi un alt motiv să se amâne acordarea însemnelor mai sus amintite, măcar pentru o perioadă scurtă, celor de la Petrolul 52 – singurii care au solicitat acest lucru şi care fac fotbal pe „Ilie Oană”, în Ploieşti, pe „banii lor”. Rămâne de văzut ce „găselniţe” se mai pun la cale, gen vacanţa de sărbători, lipsa consilierilor, plus alte „motive tehnice” care pot fi „inventate”, la nevoie!