Marian Dima

Majoritatea echipelor care au încheiat competiţia, oficial, se află deja în vacanţă, una dintre excepţii fiind însă Petrolistul Boldeşti, formaţia prahoveană de eşalonul trei valoric fiind încă „în activitate”.
Dacă, iniţial, antrenorul Marian Ilie stabilise ca dată de intrare în vacanţă finalul săptămânii în curs, acesta a decis să mai lungească programul echipei cu câteva zile, până în 15-16 decembrie, cu un program „redus” însă.
„Ne întâlnim de două ori pe săptămână, facem o mişcare uşoară, un tenis cu piciorul, pentru a menţine, cât de cât, forma fizică. Îmi menţin părerea că acest eşalon trei are, în continuare, prea mari perioade de pauză, pentru că am început competiţia foarte târziu, acum avem peste 3 luni de vacanţă, între meciurile oficiale, şi tocmai de aceea am luat decizia de a continua cu acest program de antrenament” – spune tehnicianul „Boldeştinei”, care nu mai are adversare pentru vreun meci amical.
„Am stabilit ca dată a reunirii intervalul 12-15 ianuarie, sper ca până atunci să lămurim cât de cât strategia pentru retur, cine vine, cine pleacă. Este o perioadă de acalmie, aştept şi eu clarificări. Clar, dorim jucători care să ajute, care să întărească lotul, dar nu este deloc uşor să-i găsim, să-i convingem, pentru că avem concurenţă, sunt multe cluburi din judeţ în căutare de fotbalişti” – a mai declarat antrenorul Marian Ilie.