Petre Apostol

O parte dintre reprezentanții secției de atletism de la CSM Ploieşti se află de la finalul săptămânii trecute în Turcia, la Istanbul, unde participă la două competiții internaționale. Prima dintre întreceri deja s-a desfășurat, anume „Festivalul Olimpic”, la care elevii antrenorilor Augustin Iancu (antrenor coordonator) și Robert Munteanu au reușit să urce pe podiumul de premiere.
Sportivii clubului ploieștean au luat parte doar în cadrul probei de 60 de metri, ocupând trei dintre primele patru poziții ale concursului. Daniel Rezmiveș a fost câștigătorul probei, urmat de Ramzi Hassa, din Liban, pozițiile următoare fiind ocupate de ploieștenii Costin Homiuc și Bogdan Oprina.
La proba de 60 de metri a mai participat, de la CSM Ploiești, și Andrei Oprea, care s-a situat al șaptelea. De asemenea, în delegația ploieșteană mai este inclus și Daniel Martalogu, rezervă pentru proba de ștafetă.
La finalul săptămânii, sâmbătă şi duminică, sportivii de la CSM Ploieşti vor participa la „Winter Cup Istanbul”, concurs la care vor fi prezenți la startul mai multor probe decât la competiția anterioară.