F. T.

Ieri, polițiștii de la Biroul de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Ploiești au descins în șapte locații din Capitală, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.
Conform unui comunicat al anchetatorilor, “din cercetări a rezultat că, în cursul anului 2016, membrii grupării ar fi vândut substanțe interzise (droguri – n.n.) unor consumatori din municipiul București și din județul Prahova. În urma percheziţiilor, de la locuințele celor în cauză au fost ridicate diferite cantități de cannabis, comprimate de metadonă, seringi folosite, precum și medicamente cu conținut stupefiant”.
Reprezentanții IPJ mai precizează că ofițerii BCCO Ploiești au prins, inclusiv în ziua de joi, 10 noiembrie, patru membri ai unei grupări de traficanți, care încercau să comercializeze droguri, aceștia din urmă având, se pare, legătură cu cei la care s-au făcut, ieri, descinderile.
De altfel, de la domiciliile percheziționate au fost ridicate 241 de comprimate de ecstasy,aproximativ 4 grame de ciuperci halucinogene, 40 de grame de cannabis, ustensile pentru consum și ambalarea drogurilor etc.
Pe parcursul zilei de ieri, 30 de persoane urmau să fie duse, pentru audieri, la Ploiești.