Milionarii din fotbalul românesc

Mircea Lucescu este cel mai bogat om de fotbal, cu o avere de 25-28 milioane euro, conform topului realizat de revista Capital. Pe locul 2 se află Cosmin Olăroiu, cu 22-24 milioane euro, iar podiumul este completat de Gheorghe Hagi, cu 21-22 milioane euro. Locurile 4 și 5 sunt ocupate de Cristian Chivu, cu 20-22 milioane euro, și Dan Petrescu, cu 20-21 milioane euro. În ceea ce priveşte investitorii din fotbalul românesc, topul e dominat şi în acest an de patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae:
1. Ioan Niculae (Astra) 600-700 milioane euro
2. Gigi Becali (Steaua) 280-300 milioane euro
3. Ionuţ Negoiţă (Dinamo) 100-105 milioane euro
4. Ioan Neculaie (FC Braşov) 32-34 milioane euro
5. Valeriu Iftime (FC Botoşani) 21-23 milioane euro.

 

Răzvan Burleanu: Pentru mine, meciul cu Rusia nu e o înfrângere

Răzvan Burleanu a vorbit ieri, la întoarcerea în România, despre meciul naţionalei la Groznîi, şi l-a reconfirmat în funcţie pe selecţionerul Christoph Daum. „Obiectivul staff-ului tehnic a fost de a testa jucătorii care nu au avut posibilitatea să evolueze, iar pe de altă parte să vedem care sunt confirmările. În această campanie avem deja, în momentul de faţă, un jucător care reprezintă o certitudine, mă refer la Răzvan Marian, şi prestaţii bune din partea lui Benzar sau Rotariu. Trebuie să construim, să vedem ce avem de făcut, să investim foarte mult, să investim la copii şi juniori, acest lucru ne-a lipsit.
Echipa naţională e o reflexie foarte clară a fotbalului de la Liga I şi a societăţii româneşti.
E supărător că n-am marcat de trei partide, dar în acelaşi timp pentru mine personal nu e o înfrângere acest meci, aţi văzut că a fost offside clar la golul lor. Calificarea nu e compromisă, şansele la locul 1 au scăzut, dar avem şanse în continuare la locul 2. Luaţi în considerare că rezultatul cu ultima echipă nu se ia în considerare, calificarea se joacă în continuare. Continuăm cu Daum, da”, a spus Răzvan Burleanu la revenirea în ţară, după deplasarea de la Groznîi.
Naţionala României a pierdut marţi seara, scor 0-1, amicalul jucat împotriva Rusiei.