Marian Dima

Sala “Olimpia” găzduieşte pe 26 noiembrie gala de kickboxing „Colosseum Tournament”, intitulată “Gladiatorii ringului”. Evenimentul, organizat de clubul local Dacia Martial Arts, este alcătuit din 11 dispute, 10 de kickboxing şi una de arte marţiale mixte. Capul de afiş al galei este meciul dintre bucureşteanul Cristian “The Fastest” Milea, un veteran al kickboxingului românesc, cu 81 de meciuri disputate la profesionişti şi transnistreanul Sedîh Marat, supranumit “Spaima cecenilor” pentru numeroasele victorii obţinute în fostul spaţiu sovietic contra luptătorilor ceceni.
Este prezent pe cardul galei şi bucureşteanul Dennis Anghel care deţine recordul mondial pentru cel mai rapid KO. Vor asista la eveniment foştii boxeri Leonard Doroftei şi Adrian Diaconu, antrenorul Titi Tudor, dar şi Corina Ungureanu, dublă campioană mondială la gimnastică. Şi-a anunţat prezenţa şi

o parte a galeriei echipei de fotbal Petrolul. Până în prezent s-au epuizat 1500 din cele 3000 de bilete puse în vânzare. Gala va fi difuzată în direct de Sport.ro, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20:00.
Pentru prima gală de meciuri profesioniste Kickbox şi MMA „Colosseum Tournament” care va avea loc sâmbătă, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, începând cu orele 19.30, pot fi cumpărate următoarele categorii de bilete:
– tribună = 40 lei
– tribună (VIP) = 60 lei
– loc masă lângă ring (VIP Gold) = 100 lei