Aceasta ar fi concluzia de la final de an 2016 pentru echipele prahovene, pentru fotbalul din judeţul nostru, în general!
Nu trebuie să ne minţim, drumul spre performanţă este lung, premisele unei viitoare echipe care „să conteze” nu sunt clare, chiar dacă proiectul „Petrolul 52” a început frumos, dar, să recunoaştem, este prea jos, competiţional, pentru a fi „judecat”.
Mai sus, în Liga a III-a, nu avem nicio şansă la speranţa unei promovări, Astra 2 – chiar dacă are ceva perspective, jucând cu o medie de vârstă foarte bună pentru un proiect de viitor (jucători între 16 şi 21 de ani) – plăteşte tribut faptului că este doar o echipă „satelit”, iar Boldeştiul nu există în perspectivă, fiind clar că această echipă are nevoie de reconstrucţie după aproape un deceniu în care a trăit din aceleaşi „resurse fotbalistice”.
La juniori, proiectul „de elită” numit Petrosport „pluteşte” undeva pe la jumătatea ierahiei, în timp ce la CSM Ploieşti se vede mai degrabă… falimentul decât perspectiva!
Mai sus de acest nivel nu existăm, la acest moment, şi, la cum se prezintă lucrurile acum, nu avem de unde ne aştepta la progrese spectaculoase!