Săptămâna trecută, alţi doi dintre seniorii Petrolului şi-au serbat ziua de naştere, Virgil Dridea ajungând la 75 de ani, iar Şoni Pall, la 74 de ani!

Au trecut, din păcate, aceste aniversări, fără ca cineva să-i mai aplaude, zilele când miile de petrolişti strânşi la meciuri din Liga I, pe stadionul “Ilie Oană”, îi ovaţionau, trecând de parcă nici nu au fost! Cum au trecut şi cei 50 de ani de la istoricul meci cu Liverpool, când cei doi scriau, alături de colegi, istoria şi gloria petrolistă, cum au trecut şi cei 15-20 de ani în care, cu “Nea Puiu” şi “Nea Şoni” pe banca tehnică, Petrolul făcea spectacol în Liga I…

Cei doi au petrecut o viaţă în fotbalul ploieştean, pentru Petrolul, contribuind la prestigiul unui oraş care, acum, din punct de vedere a ceea ce se întâmplă în sport, parcă nici nu-i merită! Şi care, din păcate, nici nu le recunoaşte valoarea, nici nu ştie să profite măcar de experienţa lor.

Domnilor Virgil Dridea şi Pall să fiţi sănătoşi şi “La mulţi ani”! Sperăm să mai vedeţi fotbal la Ploieşti şi să vă vedem pe stadionul plin, aclamaţi, din nou, alături de colegi din generaţia dumneavoastră!

Articolul poate fi citit si in editia tiparita