•  Cearcănele, senzaţia de ameţeală şi dificultăţile de concentrare nu sunt singurele neplăceri cauzate de un somn insuficient. Ne expunem unui risc crescut de a dezvolta boli cardiovasculare, depresie şi obezitate în urma privării constante de somn, aşa că nu ar trebui să subestimăm importanţa timpului pe care îl petrecem pe „tărâmul viselor” în fiecare noapte, informează Divahair.
  •  Atunci când ne gândim la feluri de mâncare dăunătoare, ne vin în minte produsele fast food, sucurile carbogazoase, produsele de cofetărie şi patiserie. Dar, arată bine şi sunt bune la gust. Însă, tocmai substanţele care le conferă gustul bun sunt cele care ne distrug sănătatea. Grăsimile trans, monoglutamatul de sodiu, zahărul şi îndulcitorii sunt ingrediente din categoria de alimente nesănătoase şi se găsesc, din păcate, în majoritatea produselor ambalate. Sunt grăsimi saturate, dar făcute de „mâna omului”, adică transformate prin diverse procese, scrie Psychologies.
  •  În timp ce pentru majoritatea viitoarelor mămici greţurile şi vărsăturile sunt simptome obişnuite, pentru cele cu sarcina toxică acestea se transformă într-o problemă de sănătate. Neplăcere care apare în primul trimestru, sarcina toxică afectează 2-3 femei din 100 de gravide. Unul dintre cele mai clare semne că suferi de sarcină toxică este pierderea vizibilă în greutate, însă cel mai sigur mod de a confirma diagnosticul este prin testele de sânge care arată dezechilibrele din organism, relatează Click.