V. S.

Spitalul de Pediatrie din Ploiești va avea parte de îmbunătățirea calității actului medical datorită unei sponsorizări în valoare de 350.000 de dolari venite din partea Fundației Timken.
Potrivit managerului unității spitalicești aflate în administrarea municipalității ploieștene, contractul de sponsorizare are ca obiectiv extinderea laboratorului de radiologie și imagistică medicală, care va presupune inclusiv achiziționarea unui computer tomograf, dar și îndeplinirea condițiilor stricte privind spațiul destinat funcționării.
Aparatura de imagistică medicală este necesară pentru diagnosticarea cât mai corectă a copiilor care au nevoie de ajutorul medicilor. Cătălin Vișean, managerul spitalului, spune că sprijinul financiar venit din partea Fundației Timken va acoperi partea de amenajare a spațiului destinat montării și funcționării în condiții specifice a tomografului. „Mulțumim Timken Foundation of Canton pentru sprijinul pe care îl acordă, din nou, comunității locale și dorim să asigurăm că toată suma oferită va fi cheltuită în condiții de maximă transparență și eficiență, pentru a ne atinge obiectivul comun, acela de a îmbunătăți sănătatea copiilor noștri”, afirmă managerul Cătălin Vișean.