Cristiano Ronaldo a inaugurat al doilea său hotel în Portugalia

Cristiano Ronaldo, atacantul vedetă al echipei Real Madrid și al selecționatei Portugaliei, a inaugurat duminică seara, la Lisabona, al doilea său hotel de lux din rețeaua „Pestana CR7”, în care fotbalistul a investit peste 37 milioane euro și care urmează să se extindă la Madrid și New York, în cursul anului viitor, informează AFP.
„Am visat întotdeauna să deschid hoteluri, încă de tânăr, deoarece viața nu este doar fotbal, chiar dacă fotbalul rămâne marea mea pasiune”, a declarat triplul câștigător al Balonului de Aur, în cadrul ceremoniei care a avut loc cu această ocazie. „Cu atât mai mult cu cât nu mi-a mai rămas prea mult timp până la sfârșitul carierei mele… aproximativ zece ani”, a adăugat Ronaldo cu un ton glumeț.
„Povestea mea ca jucător a trecut pe la Lisabona, am trăit aici timp de șapte ani și trebuia ca acest proiect unic în viața mea să treacă pe aici”, a explicat el. Hotelul, care are 82 de camere, este situat în inima cartierului istoric Baixa și și-a deschis porțile pentru clienți la începutul lunii septembrie.
Primul hotel sub marca „CR7” a fost inaugurat în luna iulie, la Funchal, capitala arhipelagului Madeira, unde își au originile starul lui Real Madrid și grupul hotelier Pestana. Jucătorul, în vârstă de 31 ani, campion al Europei cu echipa Portugaliei în această vară, s-a lansat deja în afaceri, investind pe piața modei, având propria marcă de încălțăminte, lenjerie și cămăși.
După ce a evoluat duminică după-amiază în meciul încheiat la egalitate de Real Madrid cu Eibar (1-1), în campionatul Spaniei, Cristiano Ronaldo urmează să se alăture coechipierilor săi din selecționata Portugaliei, luni seara, în vederea meciului cu Andorra din preliminariile Cupei Mondiale 2018, programat vineri.
Turismul în Portugalia a atins cifre record în ultimii ani. Lisabona a primite 3,6 milioane de vizitatori străini în cursul anului trecut, în creștere 7,5 la sută față de anul precedent.

Campionul mondial în cursele de bărci de mare viteză a murit în timpul unei competiţii

Italianul Massimo Rossi, campion mondial în cursele de bărci de mare viteză, și-a pierdut viața în urma unui accident produs în timpul unei competiții care a avut loc în Germania, au anunțat poliția și organizatorii, citați de agenția Reuters.
Pilotul, în vârstă de 24 ani, a fost catapultat din ambarcațiunea sa într-un viraj din timpul unei curse care a avut loc pe râul Mosela, în sudul Germaniei, lovindu-se de un copac, a precizat poliția germană. Cea de-a 35-a ediție a cursei internaționale de la Traben-Trabach a fost oprită în urma tragicului accident.
„Este cel mai rău lucru pe care mi-l puteam imagina”, a declarat Wilfried Roecker, conducătorul Federației germane de yachting.