Bogdan Chitic

Aflată într-o continuă dezvoltare, echipa managerială a Asociaţiei Ploieşti Basketball (fosta Asesoft Junior) vizează lansarea unui proiect pentru copiii cu vârsta sub 7 ani, aflaţi în grădiniţele din oraş. Fiind o latură în care, la momentul actual, în România, există foarte puţine informaţii de specialitate, oficialii clubului au invitat, pentru un schimb de experienţă, trei dintre cei mai experimentaţi antrenori ai echipei Sportski Klub Foka Kragujevac, ce vor împărtăşi cunoştinţele lor tehnicienilor ploieşteni.
Aceştia vor susţine mai multe şedinţe de pregătire dedicate exclusiv antrenorilor structurii ploieştene, dar şi o prezentare a unei părţi din programul pe care ei îl derulează în grădiniţele din Serbia, ce va avea caracter deschis pentru toţi părinţii, dar în special pentru managerii şi direcţiunile grădiniţelor particulare şi de stat, din Ploieşti. Acţiunea se va desfăşura luni, 22 august, de la ora 19:30, la Sala Sporturilor Olimpia.
„Ştim cât de important este să ai o dezvoltare armonioasă încă de la vârste fragede. Menirea noastră este de a oferi tuturor şansa de a face sport şi avem posibilitatea, în acest moment, să ne perfecţionăm şi să începem un program de baschet în grădiniţe, preluându-l de la oameni care îl dezvoltă, de 15 ani, foarte bine. Invit, pe această cale, pe toţi cei vizaţi în această ecuaţie, părinţii, managerii şi direcţiunile grădiniţelor particulare şi de stat din Ploieşti, să ia parte la acest eveniment”, a declarat Ionuţ Urzeală, managerul Asociaţiei Ploieşti Basketball.