CS Păuleşti – Urban Titu 3-1 (2-0)
Stadion: „Comunal”, Păuleşti. Spectatori: 350.
Au marcat: Al. Ion (13), Ciobanu (43, 86) / Negolescu (55).
CS Păuleşti: Vreme – Ţugui, R. Lungu, Pripu (cpt.), Stoica (53 C. Mihai) – Bărăgan, Al. Ion (87 Arnăutu) – L. Dumitru, Zăinescu (57 Neacşu), Ţînţaru – Ciobanu.
Antrenor: Iulius Mărgărit.
Urban Titu: Popa – F. Enache, Vlad, Negolescu, S. Lupu, – R. Enache (80 M. Ionică), V- Ştefan (cpt.), Bârcănescu, C. Andro – Manole (G. Ion), Truţă.
Antrenor: Gh. Becheanu
Au arbitrat: Horia Mladinovici (Bucureşti) – Bogdan Dragoş (Făgăraş) şi Claudiu Şchiopeţ (Braşov).
Jucătorul meciului: Laurenţiu Dumitru (CS Păuleşti).

Marcel Marin, Bogdan Chitic

Partida din turul II al Cupei României de pe terenul campioanei Ligii A Prahova, CS Păuleşti, a fost una fără istoric, formaţia gazdă dominând copios ostilităţile în faţa dâmboviţenilor de la Urban Titu. După câteva şanse bune ale echipei antrenate de Iulius Mărgărit, în debutul jocului, deschiderea scorului s-a produs în minutul 13, când cornerul executat de pe partea stângă de către fostul petrolist Laurenţiu Dumitru a ajuns în raza de acţiune a lui Al. Ion, care şi-a pus capul la contribuţie: 1-0! Interesant este faptul că Al. Ion nu ar fi trebuit să se afle pe teren din primul minut, acesta luându-i locul, pe ultima sută de metri, lui M. Mihai, accidentat la încălzire.
Urmând întocmai firul evenimentelor din primele minute, la jumătatea primei reprize am consemnat ratarea lui Zăinescu (26 ani, jucător trecut pe la „U” Cluj), mijlocaşul nemaireuşind să ajungă la întâlnirea cu mingea, în faţa porţii, după o centrare a lui Ţînţaru. În cele din urmă, golgheterul Andrei Ciobanu s-a preocupat de dublarea avantajului, atacantul gazdelor înscriind, în minutul 43, după centrarea de pe dreapta a aceluiaşi Laurenţiu Dumitru.
Fără a avea nimic de pierdut, la acest scor, oaspeţii au ieşit mai hotărâţi de la cabine şi au redus din diferenţă prin Negolescu, la zece minute de la reluare, care, după un prim şut violent, scos de sub bară de goalkeeper-ul Vreme, a profitat de un ricoşeu norocos, din transversală, la execuţia lui Manole, pentru a înscrie cu capul din apropiere.
După această reuşită, jocul s-a desfăşurat mai mult la mijlocul terenului, dar, chiar şi în aceste condiţii, CS Păuleşti a găsit resurse pentru a reface avantajul, şi asta pe finalul partidei. În minutul 86, „vitezistul” Ţînţaru a fost faultat de Negolescu, în careul de 16 metri, iar Andrei Ciobanu a transformat fără emoţii lovitura de pedeapsă, stabilind, totodată, rezultatul final.
Aşadar, o victorie facilă pentru CS Păuleşti, chiar la debutul lui R. Lungu (ex-CSO Plopeni) în efectivul formaţiei pregătite de Iulius Mărgărit, care, după 1-1, duminică, împotriva Petrolului, în prima etapă a Ligii A Prahova, reuşeşte, acum, o calificare în turul III al Cupei României.