Handbalistele de la CSM Ploieşti au intrat în grevă pentru neplata salariilor. Jucătoarele se plâng că nu mai au bani nici pentru mâncare.
Situatia critica de la Clubul Sportiv Municipal Ploiesti, le-a determinat pe fetele din echipa de handbal să organizeze un protest spontan. Jucătoarele nu şi-au mai luat salariile de două luni. Unele dintre ele mărturisesc că pur şi simplu nu mai au cum să se întreţină şi nici să participe la antrenamente.
„Nu se poate aşa ceva, eu am familie, cred că au şi fetele şi nu avem bani pentru mâncare. am copil, trebuie să dau ceva şi la copil. şiu pur şi simplu nu am banid e motorină să vin aici să fac antrenamente, de două ori pe zi”, a declarat una dintre handbaliste, pentru România TV.
„Este o situaţie dificilă, am ajuns într-un punct înc are nu se mai poate suntem neplătite de două luni jumătate. Nu avem condiţii să ne pregătim, adică nu avem vitaminizare, nu avem recuperare şi probabil că la un moment dat vom fi trase al răspundere că nu vom avea rezultate. S-a ajuns într-un moment în care nu ne putem concentra foarte bine pe perioada asta de pregătire şi ne lipsesc foarte multe. aici incluzând şi medicamente, probabil şi un cantonament era mult mai bun”, se mai plâng sportivele.
Conducerea Clubului Sportiv Municipal a transmis o adresă la primărie prin care solicită deblocarea situaţiei financiare în regim de urgenţă, astfel încât să se poată asigura plata salariilor. În caz contrar, s-ar putea ajunge chiar şi la plângeri penale, potrivit romaniatv.net.