După o carieră de peste 26 de ani, timp în care a ocupat diferite funcţii în cadrul şcolii şi 6 ani pe cea de comandant, domnul colonel Felix CÂTEA trece în rezervă începând cu data de 14.06.2016, cu drept la pensie şi drept de a purta uniforma militară.
Pe tot parcursul acestei etape, domnul colonel Felix CÂTEA a contribuit la formarea a numeroase generaţii de salvatori, a unor cadre cu personalităţi puternice cărora le-a insuflat dorinţa de a se autodepăşi, de a fi mai buni, reuşind să le dezvolte calităţi precum : curaj, devotament şi onoare !
Acum în pragul despărţirii colegii, elevii şi colaboratorii îi mulţumesc domnului colonel Felix CÂTEA pentru tot ceea ce a construit şi dăruit şcolii şi îi urează sănătate, pensie cât mai lungă şi multe realizări în continuare !
La comanda Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile de comandant al şcolii, până la organizarea concursului de ocupare a funcţiei domnul lt.col. Ioan-Cristian CONSTANTIN, urmând ca în ziua de 24.06.a.c. să aibă loc ceremonia militară de predare-primire a comenzii şi a Drapelului de luptă al unităţii.