N. Dumitrescu

Conform informaţiilor primite de la reprezentanţii Instituţiei Prefectului Prahova, ieri s-a semnat contractul cu societatea care a câştigat licitaţia organizată pentru tipărirea buletinelor de vot necesare pentru scrutinul din 5 iunie. Este vorba despre “Monitorul Oficial”, care, conform caietului de sarcini, va trebui să tipărească, în total, pentru alegerile locale organizate în judeţ, 2.280.000 de buletine de vot, câte 760.000 de buletine pentru alegerea primarului, a consiliului local şi a Consiliului Judeţean Prahova.
Preţul stabilit pentru tipărire este de 0,0086 de lei/ pagină, valoarea totală estimată, pentru contract, fiind de 261.440 de lei, fără TVA. Pentru tipărirea numărului total de buletine menţionat, s-a solicitat, de la Ministerul de Interne, 60 de tone de hârtie, termenul de livrare a buletinelor de vot tipărite fiind fixat pentru data de 26.05.2016.
De menţionat că Instituţia Prefectului Prahova a primit, pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale de luna viitoare, un buget în sumă de 6,436 milioane de lei.