Pana pe 1 decembrie, Targul cu Bunatati s-a mutat la Ploiesti Shopping City, pe aleea de acces catre hypermarket cu bunatatile si in zona scarilor rulante si de informatii clienti cu minunatiile create de mesteri populari si artisti hand made. E musai sa treceti sa degustati banzeturi de Bran si Zagra, preparate din carne de porc si vita, miere de pe Transfagarasan, dulceturi, zacusca, salate de tot felul de ciuperci, serbet si siropuri, ciocolata de casa, si, bineinteles, daca v-au convins, sa si cumparati.

Si pentru ca ne apropiem de perioada in care daruim cadouri, in zona scarilor rulante si a punctului de informatii clienti, veti gasi artisti si mesteri de la care veti putea cumpara tapiserie lucrata la Valeni de Munte, oua sculptate si pictate manual, decoratiuni de iarna, clopotei din ceramica, globuri pictate, icoane, aranjamante cu grau pentru pus la incoltit, decoratiuni cu levantica, bijuterii din lut polimeric, margele si pietre semipretioase, jucarii crosetate, lumanari.

In zona centrului de informatii clienti, zilnic, o veti putea admira lucrand la razboi traditional pe mesterul popular din Valenii de Munte, un obicei din ce in ce mai greu de gasit in satele romanesti. Mai mult, între 27 noiembrie și 1 decembrie, cei mici sunt oaspeti de onoare la atelierele de lucru manual, unde vor confectiona bratari pe gherghef, atat din lana cat si din margele.