F.T.

Pentru a doua zi consecutiv, ieri, pe Valea Prahovei, s-au înregistrat valori ridicate ale traficului rutier, circulaţia desfăşurându-se cu dificultate. Astfel, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, ieri, la orele 12, între staţiunile Sinaia şi Buşteni se formase o coloană de maşini lungă de şase kilometri, pe sensul de urcare către Braşov !
Nu au lipsit nici incidentele în trafic. Astfel, sâmbătă, în prima zi în care circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate pe DN 1, pe raza localităţii Comarnic a avut loc un accident în care au fost implicate patru autoturisme, în urma căruia au fost rănite două persoane. Cauza accidentului se pare că a fost o întoarcere neregulamentară a şoferului maşinii implicate.
În condiţiile în care poliţiştii rutieri estimează o creştere a valorilor de trafic în această perioadă, dar şi în cele ale unui carosabil umed, aceştia recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului, să păstreze distanţa de mers între autovehicule, pentru a putea efectua orice manevră în condiţii de siguranţă, să nu se urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice, să utilizeze centurile de siguranţă ş.a.m.d.