La finalul săptămânii trecute s-a disputat ultima etapă de la nivelul Ligii C Prahova, dar în seriile ”MIZIL” și ”VĂLENI-CÂMPINA” mai sunt de disputat unele restanțe. În schimb, celelalte eșaloane continuă activitatea până la finele lunii în curs, iar câteva aspecte din ultima etapă vi le prezentăm în rândurile care urmează.

Incidente grave cu echipa din Mărgineni

Așa cum afirmam anterior, în Liga C Prahova s-a desfășurat ultima etapă, care, din păcate, nu a fost lipsită de evenimente nedorite. La întâlnirea dintre Steaua Mărgineni și Tineretul Balta Doamnei (scor: 4-4), desfășurată pe stadionul din comuna Filipeștii de Târg, un component al formației gazdă l-a lovit pe arbitrul întâlnirii, Claudiu Dumitru, când mai erau de jucat câteva minute din partidă. Incidentul a continuat cu pătrunderea pe teren a mai multor spectatori locali, jocul fiind la un pas să se întrerupă, dar oficialul gruprii din Mărgineni a făcut tot posibilul ca lucrurile să nu degenereze și a apărat brigada de arbitri. Mai mult ca sigur, cazul mai sus menționat va fi analizată în ședința de astăzi a Comisiei de Disciplină din cadrul AJF.

Ceartă între asistentul medical și oficialii gazdelor

Jocul dintre Unirea Petrolul Râfov și CSM Ploiești (scor: 2-4), Liga B, seria ”EST”, s-a întrerupt de mai multe ori, fiind la un pas ca partida să se încheie mult mai devreme. Totul a pornit de la o ceartă între asistentul medical și reprezentații formației locale (din motive necunoscute nouă), astfel că acesta a plecat de la banca tehnică. Imediat, asistentul Laurențiu Baciu i-a semnalizat centralului Andrei Dan ceea ce s-a întâmplat, iar arbitrul ploieștean a arătat, regulamentar, cele trei minute pentru ca problema să se rezolve. În cele din urmă, cadrul medical a revenit la timp pe banca tehnică, după ce ”s-a împăcat” cu oficialii gazdelor, iar apoi cei de la Râfov au început să-și verse nervii pe tușierul Baciu. Atât un reprezentant al formației locale, cât și câțiva spectatori, au intrat pe teren și au cerut socoteală asistentului pentru intervenția sa, arbitrul Andrei Dan fiind nevoit să întrerupă jocul pentru potolirea spiritelor.