AFI Palace Ploiești sărbătorește pe 1 Decembrie doi ani de la deschidere și a pregătit cu această ocazie evenimente inedite pentru o zi plină de distracție.
Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de invitații de seamă ai evenimentului, ploieștenii fiind așteptați la un super concert susținut de cântăreața Andreea Bănică. Alături de aceasta, ziua de 1 Decembrie va fi animată de Dorian Popa care va invita în scenă ansambluri de cântăreți și dansatori, printre care ansamblul Kymata și Hara al comunității elene Prahova și trupele Casei de Cultură IL Caragiale Ploiești. Artiștii au pregătit momente de dansuri populare românești și grecești, street dance, muzică ușoară și multe altele.
La aniversarea AFI Palace Ploiești va avea loc Unirea Principatelor Distracției în mall, de aceea culoarele centrului comercial vor fi amenajate în ton cu tematica. Mai mult, AFI Palace Ploiești a pregătit un Fashion Show în cadrul căruia vor fi prezentate ținute de sezon create de magazinele de fashion din centrul comercial. Vizitatorii vor avea ocazia să realizeze gratuit poze memorabile în Photo Booh sau să se joace alături de prietenii lor pe consolele X-box disponibile gratuit în ziua evenimentului.
1 Decembrie marchează, de asemenea, startul sezonului sărbătorilor de iarnă, iar cu acest prilej, centrul comercial va aprinde luminițele de Crăciun în prezența tuturor celor care vor veni la evenimentul aniversar.
Surprizele pregătite de AFI Palace Ploiești sunt numeroase. Astfel, și anul acesta este organizată tombola aniversară la care se pot înscrie toți cei care au achiziționat produse în valoare de minim 200 de lei până pe 1 Decembrie, având șansa de a câștiga premii valoroase, printre care excursii, electronice, electrocasnice și cosmetice.
Mai mult decât atât, AFI s-a gândit și la cei care își serbează ziua de naștere tot pe 1 Decembrie, astfel că aceștia se pot înscrie pe site-ul https://www.afipalaceploiesti.ro/ pentru a primi din partea mall-ului, tortul aniversar.