La data de 30 octombrie, peste 90 de poliţişti prahoveni au desfăşurat ample acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă publică și combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulație. În cadrul activităţilor, poliţiştii au constatat cinci infracţiuni şi au aplicat 178 de sancţiuni contravenţionale.
Pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulație, poliţiştii prahoveni au acționat în sistem integrat.
Astfel, 97 de poliţişti au fost angrenaţi în acţiuni, din care 16 de la rutieră și 81 de la Serviciul Ordine Publică.
În cadrul activităților desfășurate, poliţiştii au urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulație, punând accent pe nerespectarea regimului legal de viteză și a normelor instituite în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, dar și sancționarea abaterilor săvârșite de conducătorii de vehicule cu tracțiune animală.
În urma acţiunilor punctuale desfăşurate, poliţiştii au constatat cinci infracţiuni şi au aplicat 178 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 30.000 de lei.
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut trei permise de conducere.