Lewis Hamilton a urcat în ring

Formula 1 revine la sfârșitul acestei săptămâni în Mexic, după o pauză de 23 de ani, pe un circuit renovat, care va reprezenta o necunoscută pentru piloţii angrenaţi în actualul sezon. Totuşi, Lewis Hamilton a scăpat de stresul competiţiei, el asigurându-şi deja al treilea titlu de campion mondial, astfel că a ales să se relaxeze zilele acestea, la Ciudad de Mexico. „Lucha libre” este, în Mexic, echivalentul catch-ului american. Lewis Hamilton a profitat de prezenţa sa în Mexic, unde mâine se va derula a 17-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, pentru a urca în ring într-o astfel de competiţie.
Cu această ocazie, Lewis Hamilton l-a înfruntat pe „El Kaiser del Infierno” şi i s-a cerut să facă spectacol. Fără complexe, triplul campion mondial de Formula 1 (2008, 2014, 2015) a sărit pe Kaiser şi a fost răsplătit cu aplauze şi urale de fanii mexicani.

S-au stabilit schiorii anului în Austria

Câștigătorii Cupei Mondiale de schi alpin în sezonul trecut, schiorii Anna Fenninger și Marcel Hirscher, au fost desemnați sportivii anului în Austria. Totodată, naționala de fotbal a acestei țări a primit titlul de echipa anului, cu ocazia Galei anuale a sportului austriac. Hirscher, care are în palmares patru mari Globuri de cristal, a reușit să-l devanseze anul acesta pe fotbalistul internațional David Alaba, mijlocașul campioanei Germaniei, Bayern Munchen, învingătorul din ultimii doi ani, în timp ce Fenninger, dublă învingătoare în circuitul mondial, s-a impus pentru al treilea an consecutiv. În sezonul trecut, Hirscher și Fenninger au mai reușit să câștige, pe lângă Globurile de cristal din Cupa Mondială de schi alpin, și câte două medalii de aur la Campionatele Mondiale de la Vail (SUA). Marcel Hirscher aspiră în acest sezon să-l egaleze pe luxemburghezul Marc Girardelli, câștigătorul a cinci titluri consecutive în Cupa Mondială de schi alpin.
Sportivii și echipa anului în Austria sunt aleși de către Asociația ziariștilor sportivi din această țară.