Un bărbat spânzurat a fost găsit, astazi după-amiază, în stațiunea prahoveană Bușteni, din datele de la fața locului rezultând că victima ar fi socrul lui Mihai Bălășescu, găsit mort la începutul lunii septembrie.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de un turist în Bușteni în zona telecabinei, autoritățile luând în calcul ipoteza ca bărbatul spânzurat să fie socrul lui Bălășescu. Autoritățile au anunțat procurorul care se ocupă de cazul lui Bălășescu, urmând să stabilească cu exactitate identitatea victimei.

O echipă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov a plecat spre locul unde a fost găsit cadavrul pentru a stabili cu exactitate identitatea acestuia.

Maşina condusă de fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, principalul suspect în cazul uciderii acestuia, fusese găsită abandonată, luni dimineaţă, într-o parcare din Buşteni, potrivit România TV. Maşina se afla parcată de trei zile pe strada Telecabinei din Buşteni şi avea roţile din spate dezumflate.

Autoturismul folosit de George Adrian Epaminonda Burchel, fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, îi aparţinea acestuia din urmă, revenindu-i în urma partajului.

Avocata care l-a reprezentat pe Mihail Bălăşescu în procesul de partaj susţine că fostul secretar adjunct al PNL depusese mai multe plângeri la Poliţie împotriva fostei sale soţii şi a rudelor acesteia, care l-ar fi urmărit.

Mihail Bălăşescu, fost secretar general al PNL, a fost găsit mort pe 4 septembrie, în casa fostului socru, care a fost şi principalul suspect al anchetatorilor, mai ales că el ar fi lăsat un bilet unui apropiat în care mărturisea crima şi a transmis că „de mine nu se va mai auzi niciodată”.