Titlu European pentru naţionala Under 19 a Spaniei

Naţionala Under 19 a Spaniei a învins, duminică, la Katerini, cu scorul de 2-0, selecţionata similară a Rusiei, în finala Campionatului European din Grecia, şi a câştigat titlul continental pentru a şaptea oară, informează uefa.com. Golurile au fost marcate de Mayoral ’39 şi Matías Nahuel ’78. Echipa Spaniei a mai câştigat Campionatul European Under 19 în 2002, 2004, 2006, 2007, 2011 şi 2012.

Anna Karolina Schmiedlova a câştigat BRD Bucharest Open

Jucătoarea slovacă Anna Karolina Schmiedlova, cap de serie numărul 7 şi locul 60 WTA, a câştigat BRD Bucharest Open, după ce a învins-o, duminică, în finală, cu scorul de 7-6 (3), 6-3, pe Sara Errani (Italia), principala favorită a competiţiei şi locul 20 WTA.
Pentru succesul de la Bucureşti, Anna Karolina Schmiedlova va primi 280 de puncte WTA şi un cec în valoare de 43.000 de dolari, în timp ce Errani va încasa 21.400 de dolari şi 180 de puncte WTA. Schmiedlova, în vârstă de 20 de ani, se află la al doilea titlu din carieră, după ce s-a mai impus în acest an la Katowice. Jucătoarea slovacă de tenis Anna Karolina Schmiedlova a declarat, după ce a câştigat competiţia, că nu poate să creadă că a reuşit să se impună în turneul de la Bucureşti. „Încă nu pot să cred că am câştigat. A fost un meci foarte greu, iar Sara este o jucătoare excepţională. E greu să joci împotriva ei, în special pe zgură. Am avut o zi bună, dar pot pierde în curând în faţa ei (n.r. – cele două se pot întâlni în finala turneului de la Bad Gastein). Sunt fericită că am reuşit să câştig astăzi. Sara e probabil cea mai bună jucătoare pe care am învins-o până acum în cariera mea”, a spus Schmiedlova.