F.T.

Ieri dimineață, în jurul orei 10, pe Centura de Vest a Ploieștiului – în zona Metro – a avut loc un grav accident de circulație, în urma căruia nouă persoane au fost rănite.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, șoferul unui autoturism nu s-ar fi asigurat la ieșirea de pe o stradă laterală din zona Brico Depot, forțând intrarea pe Centura de Vest a Ploieștiului. A fost lovit de un alt autoturism care circula regulamentar, pe sensul de mers Bucureşti – Braşov, iar în urma impactului, autoturismul condus de șoferul neatent a fost proiectat într-un autotren care staționa. În urma carambolului au fost rănite nouă persoane, printre acestea numărându-se și doi minori.
Șapte dintre răniți – inclusiv cei doi copii – au fost transportați, cu echipaje de la SMURD și de la Ambulanță, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, acestea fiind stabile hemodinamic.
Circulația în zonă s-a desfășurat cu restricții timp de aproximatriv o oră, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.