Doi bărbaţi care, sâmbătă seară, au fost surprinşi în timp ce încercau să sustragă combustibil din rezervoarele unor TIR-uri, au fost opriţi de către jandarmi după ce aceştia au tras focuri de armă, unul dintre ei, care a ameninţat patrula Jandarmeriei, fiind rănit, a anunţat Inspectoratul de Jandarmi Prahova.

Incidentul s-a produs, sâmbătă seară, în jurul orei 22.50, în zona localităţii prahovene Boldeşti Scăieni, în incinta unui parc auto ce aparţine unei firme.

Patrula de jandarmi aflată în zonă a observat doi bărbaţi care încercau să sustragă combustibil din rezervoarele autotrenurilor. În momentul în care jandarmii i-au somat pe cei doi să se oprească, aceştia au încercat să fugă, iar unul dintre jandarmi a tras un foc de armă în plan vertical.

Cei doi s-au oprit, iar unul dintre bărbaţi i-a ameninţat pe jandarmi cu o şurubelniţă, moment în care unul dintre jandarmi a tras un foc de armă rănindu-l pe bărbat la picioare. Rănitul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, el fiind în afara oricărui pericol.

Cazul a fost preluat de către poliţişti, care îi cercetează pe cei doi bărbaţi pentru tentativă de furt calificat şi ultraj.