Elev din Boldeşti, premiat la un concurs artistic

În perioada 4-7 mai 2015, Centrul Cultural al M.A.I. a organizat, la Cluj-Napoca, Festivalul cultural-artistic al studenţilor şi elevilor din instituţiile de învăţământ ale M.A.I. , ediţia a XVII-a, în cadrul căruia au fost programate mai multe probe: muzică uşoară, muzică folk, muzică populară, secţiune instrumentală şi creaţie literară – poezie.
Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti a obţinut locul trei la proba muzică folk – solist, printr-un elev din anul I – Cîşu Gabriel. Câştigătorul a declarat: “Este extraordinar că am avut şansa de a trăi această experienţă”.

Concert simfonic

Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești organizează, pe 14 mai, de la ora 19.00, un concert simfonic dedicat „Zilei Dreptului Internațional Umanitar“, în colaborare cu Asociația Română de Drept Umanitar – Filiala Prahova. Orchestra ploieșteană va fi dirijată de Jozsef Horvath, iar soliști vor fi flautiștii Mihaela Anica și Matei Ioachimescu. Publicul va putea audia lucrări de referință din repertoriul clasic universal : Suita Holberg, op. 40 de Edvard Grieg, Concert pentru două flaute de Antonio Vivaldi, Andante și Rondo pentru două flaute, de Franz Doppler și Dansuri ungare, nr. 1 -7 de Johannes Brahms.