Campionatele județene de fotbal au oferit, și la finalul săptămânii trecute, destule evenimente, unele dintre ele neplăcute. În rândurile care urmează vom prezenta câteva dintre aceste aspecte.

Ameninţări cu cuţitul la Mărgineni!

La jocul de Liga C, seria ”TERITORIU”, dintre Steaua Mărgineni și Tricolor Băltița, s-a ajuns la amenințări care nu-și au locul pe terenurile de fotbal. Nemulțumit că favoriții sunt conduși la pauză cu 2-1, un spectator local s-a dus spre zona unde se aflau cei trei arbitri și le-a arătat un cuțit, totodată amenințându-i și înjurându-i. Gesturile spectatorilor din Mărgineni nu s-au oprit aici, ba mai mult, în repriza secundă, un suporter local a aruncat cu o petardă în zona arbitrului asistent Grigore, şi numai un miracol a făcut ca explozia materialului pirotehnic să nu-i afecteze zona feței. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-3, după ce tensiunea de pe margine s-a transmis și în teren.

S-a apelat serviciul unic de urgenţă

Un alt meci cu ”peripeții” a avut loc la Ploiești, mai exact pe stadionul ”Dorobanțu”, unde s-au înfruntat echipele Iany Sport și Oțelul Larissa (Liga B, seria ”EST”). Dacă între jucători nu au fost tensiuni pe teren, susținătorii gazdelor aveau ceva de împărțit cu oficialii oaspeților, astfel că le-au blocat acestora accesul la stadion. Totul s-a aplanat după ce a fost apelat serviciul unic de urgență 112, iar la fața locului și-au făcut apariția câteva echipaje de poliție, aplicându-se şi o amendă, unei persoane din anturajul echipei gazdă, fapt confirmat de purtătorul de cuvânt al Poliţiei – inspector principal Alexandru Ursu.