Centrul de pregătire a juniorilor în rugby Cornu organizează în data de 4 mai 2015, începând cu ora 15.00, selecția viitorilor copii ce vor face parte din clasa vocațională cu profil rugby a Colegiului Tehnic „Constantin Istrati” din Câmpina.
Selecția va avea loc în Câmpina, stadionul „Petrol” și constă într-o serie de probe sportive.
Selecția copiilor se va face până la data de 20 mai inclusiv.

Elevii, născuți în anii 2000 și 2001, nu trebuie neapărat să știe să practice rugby, ci trebuie sa posede anumite deprinderi sportive și o dezvoltare fizică superioară (minim 180 cm înălțime).

Copiii selecționați vor avea cazarea și masa asigurate de „Centru de pregătire a juniorilor” din Cornu la hotelul Leonard Doroftei, aici urmând să se antreneze timp de 300 de zile pe an. La finalul celor patru ani, copiii vor primi o diplomă care să-i ateste ca instructori sportivi cu specializarea rugby.

Colegiul Tehnic „Constantin Istrati” din Câmpina dorește să păstreze tradiția locală, să consolideze noi tradiții, să răspundă nevoilor comunității și cerințelor individuale și de grup, să aibă relații de parteneriat cu comunitatea locală și cu școli de același profil din țară și din Uniunea Europeană , pentru dezvoltarea dimensiunii europene a învățământului profesional și tehnic.